Informatie -

Informatie

Informatie

Voetbalvereniging Bevelanders uit Kamperland is een bloeiende sportvereniging met meer dan 250 leden. Deze leden komen niet alleen maar uit Kamperland, maar van het gehele eiland. Er zijn binnen de vereniging vier senioren elftallen, bij de jeugd zijn bijna alle leeftijdsklassen vertegenwoordigd. Daarnaast zijn we er enorm trots op dat er veel meisjes/dames bij onze vereniging voetballen. Er zijn dames/meisjes teams, en er voetballen veel meisjes mee bij jongens-teams in zogenaamde gemengde ploegen. Er is bij V.V. Bevelanders voor iedereen wel een geschikt team te vinden.

De vereniging is opgericht in 1943. Onder het kopje ‘historie’ is hierover meer informatie terug te vinden. Ook zijn daar veel leuke feitjes te lezen over de club door de jaren heen.

Sportpark Campen ligt midden in het dorp en is omringt door groen. We zijn erg trots op onze accommodatie, dat met twee wedstrijdvelden en een ruim trainingsveld aan iedereen de ruimte biedt. Vanaf 2017 bestaat ons hoofdveld uit kunstgras, waar ook onder slechte weersomstandigheden prima op gevoetbald kan worden. De kleedlokalen zijn ruim, modern ingericht en voorzien van waterbesparende douches.

Naast sportiviteit heeft V.V. Bevelanders ook gezelligheid en sociaal contact hoog in het vaandel staan. We hebben een gezellige kantine met een mooi overdekt terras op het zuiden waar vanaf maart tot en met oktober in de zon van het getoonde spel kan worden genoten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!